Tylko dziś! -11% na WSZYSTKO (z wyjątkiem Kart Podarunkowych) rabat11
(22) 66 88 272 lub Czat | Pon.-Pt: 9:00-21:00; Sob.: 9:00-17:00

Warsztaty Kulinarne "Ryby i Owoce Morza" | Warszawa (okolice)

0.0 0 Opinii

Warsztaty Kulinarne "Ryby i Owoce Morza" | Warszawa (okolice)


Mysiadło
1 os.
3 lata ważności
Gwarancja ceny
14 dni na zwrot

299,99 zł

299,99 zł

O prezencie

Zdrowe, smaczne, lekkie… jakie jeszcze mogą być potrawy, przygotowywane z wykorzystaniem ryb i owoców morza? Przekonaj się podczas Warsztatów Kulinarnych “Ryby i Owoce Morza” w Warszawie (okolice)! Profesjonalne szkolenie, prowadzone przez kapitana Kadry Narodowej Kucharzy i zespół Transgourmet, podpowie, jak przygotowywać najlepsze potrawy i zaskakiwać smakiem - siebie i swoich Gości. Odkryj na nowo ten rodzaj kuchni!

Co zawiera prezent?
Prezent obejmuje udział w Warsztatach Kulinarnych “Ryby i Owoce Morza”. Przeżycie przeznaczone jest dla jednej osoby.

Czego dowiem się na warsztatach?
Warsztaty obejmują naukę różnych technik: poszetowania, solenia, wędzenia, pieczenia w soli, smażenia, emulsji.
Elementy szkolenia na warsztatach: wiedza teoretyczna na temat podziału ryb oraz dostępności sezonowej, wykorzystanych technik i produktów, zapoznanie się z recepturami, praktyka – samodzielne złożenie dań z surowców i półproduktów/ produktów gotowych.

Ile czasu potrwa przeżycie?
Warsztaty Kulinarne “Ryby i Owoce Morza” potrwają 3-4 godziny.

Jak wygląda przykładowe menu, które nauczę się przygotowywać?
Przykładowe menu prezentuje się następująco:
- Pstrąg z sałatką z ziemniakami;
- Łosoś podwędzany na ciepło, bliny, sałatka z koperkiem, grejpfrut, szparagi;
- Przegrzebki, chorizo, brokuł, chilli, limonka;
- Dorada pieczona w soli z sałatką z pomidorów i szpinaku z emulsją szafranowo-kawową;
- Dorsz karmelizowany z miodem i cytryną, royal z selera, sałatka z lubczykiem.

Kto prowadzi warsztaty?
Warsztaty prowadzone są przez kapitana Kadry Narodowej Kucharzy - Bartosza Petera oraz zespół Instytutu Kulinarnego Transgourmet.

Warsztaty Kulinarne “Ryby i Owoce Morza” | Warszawa (okolice) jest świetnym prezentem dla miłośnika gotowania. Wybierz oryginalny podarunek, który doskonale sprawdzi się na każdą okazję i pozwoli bliskiej osobie odkryć ten rodzaj kuchni. Voucher na warsztaty kulinarne to łatwy sposób na spełnianie marzeń!


Informacje o produkcie

Miejsce realizacji

Mysiadło

Obowiązujący strój

Ubranie, w którym czujesz się dobrze.

Czas trwania

Około 4 godzin.

Uczestnicy

1 osoba.

Pogoda

Pogoda nie ma wpływu na realizację prezentu.

Ważne informacje

Warsztaty obejmują naukę różnych technik gotowania i wykorzystywania różnych składników. Szkolenie prowadzone jest przez kapitana Kadry Narodowej Kucharzy - Bartosza Petera oraz zespół Instytutu Kulinarnego Transgourmet. Warsztaty są organizowane w godzinach popołudniowych od poniedziałku do piątku, bez weekendów.


Sprawdź na mapie


Realizacja

Instytut Kulinarny Transgourmet

Zobacz więcej ofert tego wykonawcy

Sprawdź

0.0 0 Opinii

Zobacz inne propozycje